Amfi Madla

Prosjektet

Vi har gjort fasaden til Madla Amfi komplett og tidløs. Amfi Madla er Stavangers største kjøpesenter med over 80 butikker. Tidligere hadde ikke fasaden til Amfi Madla den fasaden bygget fortjente. Nå etter vi har installert ny fasade er resultatet et særegent bygg med utradisjonell geometri og spennende tak- og fasadeløsninger.

Det ble også utført taktekking på den nye delen av bygget og en helt spesiell membran-løsning i parkeringsanlegget under bygget.

Amfi Madla

Prosjektet innebar å installere ny fasade til kjøpesenteret til Amfi Madla, vi løste utfordringene ved å heise opp fasademodulene og hekte modulene på braketter som var installert på utsiden av bygget. Taktekking ble utført på byggets nye sørside. Det ble installert helt ny membran-løsning i parkeringsanlegget under bygget.

Fakta

Adresse: Madlakrossen 7, 4042 Hafrsfjord

Bruttoareal: ca. 67 000 m2

Ferdigstillelse: 2007

Byggherreombud: Block Berge

Del dette inlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email