Møller Bil Forus

Nordic Steel Construction har nylig hatt stålleveranse til Møller Bil på Forus.

Foto: Nordic Steel AS

Prosjektet

Vi har utvidet lokalene til Møller Bil på Forus. Oppdraget bestod av å sammenkoble nytt bygg med eksisterende bygningsmasse. Vi har levert alt konstruksjonsstål, stålplatetak, trapper og stått for komplett produksjon og montasje av fasadene. Påbygget anvendes som parkeringshus og underetasjen har gitt en god utvidelse av verkstedet..

– Prosjektleder Robert Gunvaldsen er storfornøyd med prosjektet. Han sier at alt gikk som smurt. Både kran og mannskap arbeidet i harmoni og vi fikk stålet montert på rekordtid. Her fotografert sammen med driftsleder Roar Håvardsen.

Møller Bil Forus

• Leveranse og montasje av konstrukssjonsstål

• Leveranse og montasje av utvendige trapper

• Leveranse og montasje av stålplatetak

• Produksjon og montasje av strekkmetallfasade

Fakta

Adresse: Vassbotn 6, Sandnes

Ferdigstillelse: Sommer 2018

Byggherreombud: Møller Bil

Del dette inlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email