Tintra Bru i Voss

TIntra bru

Prosjektet

Våren 2015 inviterte Voss kommune, entreprenører og arkitekter til å delta i anbud for en fotgjengerbro over elven Vosso. Broen skulle erstatte en historisk bro, som hadde blitt tatt av en flom i elven året før. Etter ønske fra byggherren, skulle broen bestå av fagverk i stål med gulv, vegger og tak i tre. Broen ble levert i Cor-Ten stål som gir et robust- og rustaktig utseende som blender seg vakkert inn i naturen rundt. Våre ansatte produserte og leverte både stålet og treverket, samt utførte hele montasjearbeidet av broen.

Tintra Bru i Voss

• Produksjon av bromoduler

• Sveising

• Montasje

• Leveranse stål og tre

• Fundamenter

Fakta

Sted: Vossevangen

Ferdigstillelse: 2015

Byggherreombud: Voss Kommune

Del dette inlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email