Nytt bygg på Håland Industriområde

Nordic Steel sitt nye bygg på Håland Industriområde.

Det er i god jærsk ånd å bygge stein på stein. Et nytt bygg inntar Håland Industriområde på Bryne.

Det vil stå som et symbol på at Nordic Steel satser på fremtiden. Det er en investering i folkene som jobber her og Jæren som region.

Store jobber: større sveiseavdeling, større jobber og 20 tonns-traverskraner.

Bygget er konstruert med ansatte og kunder i fokus. Vi bygger for å legge tilrette for en arbeidsplass der ansatte skal trives og ha muligheter for utvikling. Gjennom mange år har Nordic Steel jobbet for å redusere kostnader og effektivisere produksjonen. Det nye bygget er tilpasset det behovet Nordic Steel har for å fortsatt levere kvalitet til en gunstig pris.

Bygges for en effektiv fremtid

Hovedfokuset i planleggingen var å effektivisere tidskrevende prosesser så mye som mulig. Gjennom kartlegging av arbeidsprosesser kunne vi finne ut hvilke operasjoner som kunne forbedres. Da skreddersydde vi planløsning og plassering av maskiner etter dette. Denne metodikken ble brukt i nesten hvert eneste steg av planleggingen.

Vi har utformet bygget slik at produksjonen enkelt kan tilpasses den produksjonen som kreves av hver enkelt kunde. Dette gir store tilpasningsmuligheter som gagner deg som kunde med lavere kostnadsdrivere. Etter planen så skal produksjonen ha en høy oppetid gjennom flytteprosessen. Både sveiseavdelingen, knekkemaskinene og laserskjæreren skal ha en oppetid som er så høy som mulig. – “Vi skal holde produksjonsnivået på et så normalt nivå som mulig gjennom prosessen, dette gjør vi ved at vi flytter del for del, avdeling for avdeling for å ikke stoppe produksjonen og for å opprettholde leveringspresisjonen.” sier daglig leder Børre Lobekk.

Fakta om bygget

• Adresse: Langmyra 6, 4344 Bryne

• Tomteflate: ca 10500 m²

• Bygget: 4400 m²

• Ferdigstillelse: Desember 2019

• Byggherre: Håland Næringspark AS

Andre innlegg.

Nordic Steel har startet høsten med å utvide konsernet med nok et kontor utenfor Rogaland. Torjus Ulsaker skal lede satsingen på Østlandet.
Nytt kontor i Oslo
Les mer
Nordic Steel AS (ORG NR: 880 484 842) og IKM Gruppen AS (ORG NR: 912 605 302) har i dag signert en avtale der Nordic Steel AS kjøper 100 % av aksjene i IKM Stainless Technology AS (ORG NR: 914 593 387)
Nordic Steel AS kjøper IKM Stainless Technology AS
Les mer
Eierne i Nordic Steel har over tid jobbet for å finne en god samarbeidspartner som kan være med å videreutvikle selskapet, og har nå invitert med Øgreid som strategisk partner.
Samarbeid med Øgreid
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.