Samarbeid med Øgreid

Nordic Steel inngår samarbeid med Øgreid


Nordic Steel inngår samarbeid med Øgreid.

Viktig samarbeid for vekst.

Eierne i Nordic Steel har over tid jobbet for å finne en god samarbeidspartner som kan være med å videreutvikle selskapet, og har nå invitert med Øgreid som strategisk partner.

Verket Investering, et investeringsselskap heleid av Øgreid, overtar med dette kontroll på 50% av eierskapet i Nordic Steel. Utover dette blir det ingen endringer i selskapets organisering eller strategi.

Vi mener vi har gjort noen grep i riktig retning den siste tiden, og at vi har skapt et godt grunnlag for videre vekst. Dette bekreftes ved at vi nå får Øgreid med oss på laget. Selskapet står overfor et spennende marked med mange muligheter – vi ser frem til å jobbe sammen med Øgreid og dra nytte av deres erfaring og kompetanse i tiden fremover, uttaler daglig leder og medeier i Nordic Steel, Børre Lobekk.

Vi har over tid hatt noen gode samtaler med driverne i Nordic Steel, og mener at vi er omforent om strategien og hvor vi skal. Vi har latt oss imponere av Nordic Steel sin unike kultur og deres systematiske tilnærming til HMS, operasjon og kommersielt arbeid. I tillegg er kjemien god. Vi mener selskapet har et godt grunnlag for videre vekst og utvikling i et interessant marked, uttaler Eirik Ronold Mathisen i Øgreid.

Andre innlegg.

Nordic Steel har startet høsten med å utvide konsernet med nok et kontor utenfor Rogaland. Torjus Ulsaker skal lede satsingen på Østlandet.
Nytt kontor i Oslo
Les mer
Nordic Steel AS (ORG NR: 880 484 842) og IKM Gruppen AS (ORG NR: 912 605 302) har i dag signert en avtale der Nordic Steel AS kjøper 100 % av aksjene i IKM Stainless Technology AS (ORG NR: 914 593 387)
Nordic Steel AS kjøper IKM Stainless Technology AS
Les mer
Det er i god jærsk ånd å bygge stein på stein. Et nytt bygg inntar Håland Industriområde på Bryne. Det vil stå som et symbol på at Nordic Steel satser på fremtiden. Det er en investering i folkene som jobber her og Jæren som region.‍
Nytt bygg på Håland Industriområde
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.