HjemTjenesterOmbygg, påbygg og rehabilitering

Ombygg, påbygg og rehabilitering

Ombygg, påbygg eller rehabilitering.

Vi bygger om, bygger på og rehabiliterer bygg i alle størrelser. Utvidelse av eksisterende bygningsmasse, rehabilitering av næringslokaler, nye fasader og endring av produksjonshaller er bare noe av arbeidet vi utfører på daglig basis.

Vi tar oppdrag på bygg i alle størrelser over hele landet. Stålkonstruksjoner er enkle å forandre og forsterke dersom du skal gjøre endringer på et bygg. Og vi i Nordic Steel Construction kan være en god samarbeidspartner.

Endring av eksisterende byggemasse?

Gjennom vårt søsterselskap Nordic Steel AS har vi sertifisert egenproduksjon og egen teknisk avdeling. Vi har erfaringen og kan bidra til at løsningene som velges blir kostnadseffektive og varige. Våre ansatte har lang erfaring innen faget og kommer gjerne inn tidlig i prosjektet for å finne de beste løsningene sammen med deg som kunde.

Vi er opptatt av å finne gode løsninger slik at eksisterende bygg blir utnyttet best mulig, både ved å se på nye muligheter og bygningsstrukturen som allerede finnes.Prosjekter vi har utført.

Nysgjerrig på hva vi kan levere? Send oss en forespørsel og få et tilbud.

Vi vil besvare henvendelsen din så fort vi kan. Har du behov for rask hjelp, anbefaler vi deg å kontakte oss på telefon uavhengig av åpningstider.
Mathias Hult
Head of Marketing
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong.