HjemProsjekter

Consulens Brygge

Consulens Brygge

Til den første boligblokken på Consulens Brygge i Stavanger har Nordic Steel Construction stått for bærestål og taktekking. Nå er stålentreprenøren på Bryne i gang med blokk nummer to.

Helt i sjøkanten i Hillevåg i Stavanger bygges boligprosjektet Consulens Brygge. Det er blokkene BB4 og BB3 som bygges først. Nordic Steel Construction har en viktig jobb med konstruksjonen på begge de første blokkene.

- Vi har satt opp bærestål i ni etasjer, stått for taktekking og tekking av balkongene nedover i etasjene på den første blokken, forteller prosjektleder Robert Gunvaldsen i Nordic Steel Construction.

Prosjektet sett fra Godalen
Montasje av søyler

På den første blokken (BB4) gikk det med:

  • Over 30 tonn bærestål
  • 9 tonn innstøpningsgods
  • 291 søyler
  • Taktekking over cirka 400 kvadratmeter

Den andre blokken (BB3) er også på ni etasjer og den har 35 tonn bærestål og 293 søyler. Blokken har samme antall innstøpningsgods og størrelse på taktekking som BB4.

Får fortsette svært godt samarbeid med Skanska

Nordic Steel Constructions arbeid på den første blokken ble i hovedsak ferdig før sommerferien 2021. Høsten 2021 startet bygging av neste blokk, og Nordic Steel Construction fikk kontrakten på stål og taktekking også her.

- Skanska er en svært profesjonell samarbeidspartner som vi jobber godt sammen med. Vi er derfor veldig glade for å kunne fortsette også på den neste blokken, sier Gunvaldsen.

Skanska har med trygghet valgt Nordic Steel Construction også til byggetrinn to.

- Vi har et svært godt samarbeid med Nordic Steel Construction som både leverer som avtalt og til avtalt tid. Dette betyr mye for oss, sier prosjektleder John Inge Mathiesen i Skanska.

Consulens Brygge skal bestå av fire bygg med både leiligheter og rekkehus. De to første bygningene er forventet ferdigstilt i 2023.

- Vi har et svært godt samarbeid med Nordic Steel Construction som både leverer som avtalt og til avtalt tid. Dette betyr mye for oss, sier prosjektleder John Inge Mathiesen i Skanska.

Skanska

Andre prosjekter vi har utført.

Meld deg på vårt nyhetsbrev