HjemProsjekter

Kleppe skule

Kleppe skule

Barneskolen på Klepp har over 500 elever, fra 1. til 7. klasse. Det nye bygget inneholder viktige fellesrom for elever og ansatte ved skolen.

På Klepp får barneskolen et helt nytt tilbygg med et stort, flott amfi. Nordic Steel Construction har satt opp stålkonstruksjonen. Nå pågår arbeid på taket.

– Vi har lagt takplatene og er nå i gang med taktekking. Stålkonstruksjonen er ferdig og det gjenstår bare noen uker til med taket, forteller Pål Jacobsen, prosjektleder i Nordic Steel Construction.

Stor aula og kantine

Tilbygget består av en aula, der det er bygget åtte meter høye betongvegger til et amfi. Bygget inneholder også kantine med kjøkken, musikkrom og øvingsrom. Det er SR Entreprenør AS som har totalentreprise på tilbygget til skolen, som skal være klart for innflytting våren 2021.

Tilbygget til Kleppe skule er en av fem lokale utbygginger som Nordic Steel Construction er med på for tiden.

– Vi har store jobber med både stålkonstruksjon og takarbeid på Kjerrberget skole i Sola og Madlamark skole i Stavanger, i tillegg til Kleppe. På Tryggheim Strand skole på Tau og flerbrukshallen på Jørpeland utfører vi takarbeid, opplyser Pål Jacobsen.

Fakta

Ferdigstillelse: Oktober 2021

Entrepriseform: Totalentreprise

Hovedentreprenør: SR Entreprenør

Andre prosjekter vi har utført.

Meld deg på vårt nyhetsbrev