HjemProsjekter

Tunesflaten idrettshall

Tunesflaten idrettshall

Tunesflaten Idrettshall
Foto: Rambøll Norge AS

Nordic Steel Construction har nylig inngått avtale med Betonmast Bergen.

Avtalen omhandler leveranse av stålplater, sandwichelementer og taktekking til Tunesflaten Idrettshall i Bergen. Betonmast har bygget mange idrettshaller, og dette er det tredje idrettshallprosjektet som bygges av Betonmast i Bergen.

Thomas Neset i Betonmast Bergen, her fotografert med prosjektleder Robert Gunvaldsen i Nordic Steel Construction sier han er storfornøyd med avtalen og at de sammen kom frem til beste løsning for begge parter.

Oppdraget har en komprimert byggetid, på kun seks uker skal alt av sandwichelementer, takplater og taktekking være ferdig utført.

betonmast
Thomas Neset i Betonmast Bergen, her fotografert med prosjektleder Robert Gunvaldsen i Nordic Steel Construction.

Prosjektet

- Med oppstart i midten av januar og med en så kort byggetid er det essensielt at alt går knirkefritt, sier prosjektleder Robert Gunvaldsen.

Nordic Steel Construction sine ansatte har lang erfaring og god ekspertise innen montering og det meste innen stålhaller, blant annet fra prosjekter som Sørmarka Arena, Asko Skurve og ABB Nordlink på Tonstad.

Daglig leder i Nordic Steel Construction, Knut Jørgensen er glad han har fått denne utfordringen fra Betonmast Bergen og sier at med god planlegging og godt samarbeid er han overbevist at dette kommer til å gå bra. Han sier at evnen til å kunne snu seg rundt og ta disse type utfordringene er en av de viktigste egenskapene en bedrift kan ha og er en viktig lønnsomhetsdriver.

Tunesflaten idrettshall

Idrettshallen er på 2.850 m2, der selve aktivitetsflaten er på 25 x 45 m. I tillegg er det sosiale rom for dans/scene, fleraktivitetsrom med muligheter for ulike aktiviteter.

Den nye idrettshallen skal på dagtid i hovedsak benyttes av skoler til undervisning i kroppsøving og fysisk aktivitet. Ettermiddag og kveld er hallen tilgjengelig for idrettslag. Hallen skal først og fremst være tilrettelagt for fysisk aktivitet for flest mulig, men det skal også fungere som arena for fellessamlinger og kulturelle aktiviteter.

Fakta

Adresse: Steinsvikveien 300

Bruttoareal: ca. 2900 m2

Ferdigstillelse: Skolestart høsten 2019

Byggherre: HR Prosjekt AS

Entrepriseform: Totalentreprise

Entreprenør: BetonmastHæhre AS

Prosjekteringsgruppe: Rambøll AS

Utbygger: Bergen kommune

Andre prosjekter vi har utført.

Meld deg på vårt nyhetsbrev