Stålkonstruksjoner

Bærende stålkonstruksjoner

Vi hjelper deg med alt fra design og beregning, til innkjøp, produksjon, transport og ikke minst montering av alle komplekse stålkonstruksjoner. Vi er spesialister på alle typer bærende stålkonstruksjoner. (EXC 4)

Bærende stålkonstruksjoner

Bærende stålkonstruksjoner gir enkel prosjektering, kort produksjonstid, effektiv montering, lave byggekostnader – og stor fleksibilitet i selve utformingen. Vi er spesialister på alle typer stålkonstruksjoner.

prosjekter

Sertifisert iht. EXC 4

Vi er sertifiserte til å levere stålkonstruksjoner i EXC 4. Med stor fagkunnskap er vi i stand til å bli med på største prosjektene. Gitterdragere med imponerende spennvidder, flotte utvalsinger og komplisert montasje er ingen utfordring for oss. Når det gjelder komplekse stålkonstruksjoner, hjelper vi deg – fra konstruksjon og beregning til innkjøp, produksjon, transport og montering.

Vi er din komplette samarbeidspartner for det meste innen faget – med spisskompetanse og kapasitet til å påta seg alt fra prosjektering til byggeledelse og oppføring. Ved å velge oss som samarbeidspartner får du:

  • Optimaliserte prosesser og løsninger
  • Effektiv, funksjonell og kostnadsbesparende konstruksjon
  • Fokus på estetisk utforming
  • Maksimal arealutnyttelse
  • Høyt fokus på HMS og kvalitet
  • Miljøvennlig materialvalg og materialbruk
  • Kjapp og effektiv montasje

Vi har høyt fokus på kompetanse og sertifiseringer. Vi har alle nødvendige sentrale godkjenninger samt dyktige medarbeidere som sikrer effektiv prosjekthåndtering, kostnadseffektive løsninger og høy kvalitet.

• Utførelse av Montering av bærende metall- eller betongkonstruksjoner i tiltaksklasse 3

• Utførelse av Taktekkingsarbeid i tiltaksklasse 3

• EXC 4

Som en del av Nordic Steel Group har vi også egen produksjon som er sertifisert iht. NS-EN ISO 3834-2, NS-EN 1090-2, NS-EN ISO 9001:2015 med dyktige sveiseingeniører og prosjektledere som kan ta på seg de fleste oppdrag. 

Bedriftsbrosjyre

Last ned.pdf

Kontaktpersoner:

powered by Typeform

One-stop shop!

Nordic Steel Construction sine ansatte har bred og lang erfaring. Vi har som ambisjon å levere arbeid av slik en kvalitet at vi blir en foretrukken samarbeidspartner over hele landet. 

Vi jobber systematisk for å sikre kundene en kvalitetsleverandør som virkelig ivaretar alle gjeldende krav.

Checklist-button

Arbeid utført iht. offentlige og kundespesifikke krav

Checklist-button

Egne montørteam med egne servicebiler

Checklist-button

Egen teknisk avdeling

Checklist-button

Komplett totalleverandør

Checklist-button

Stabilitet og forutsigbarhet

Checklist-button

Sentrale godkjenninger, standarder og sertifiseringer

Noe av det vi har tatt del i

Tunesflaten Idrettshall
Nyheter
mathias

Tunesflaten Idrettshall

Nordic Steel Construction har nylig inngått avtale med Betonmast Bergen. Foto: Rambøll Norge AS Avtalen omhandler leveranse av stålplater, sandwichelementer og taktekking til Tunesflaten Idrettshall

Les mer »
amfi madla
Bygg
mathias

Amfi Madla

Prosjektet Vi har gjort fasaden til Madla Amfi komplett og tidløs. Amfi Madla er Stavangers største kjøpesenter med over 80 butikker. Tidligere hadde ikke fasaden

Les mer »