Stålkonstruksjoner

Bærende stålkonstruksjoner

Vi hjelper deg med alt fra design og beregning, til innkjøp, produksjon, transport og ikke minst montering av alle komplekse stålkonstruksjoner. Vi er spesialister på alle typer bærende stålkonstruksjoner. (EXC 4)

Bærende stålkonstruksjoner

Bærende stålkonstruksjoner gir enkel prosjektering, kort produksjonstid, effektiv montering, lave byggekostnader – og stor fleksibilitet i selve utformingen. Vi er spesialister på alle typer stålkonstruksjoner.

prosjekter

Sertifisert iht. EXC 4

Vi er sertifiserte til å levere stålkonstruksjoner i EXC 4. Med stor fagkunnskap er vi i stand til å bli med på største prosjektene. Gitterdragere med imponerende spennvidder, flotte utvalsinger og komplisert montasje er ingen utfordring for oss. Når det gjelder komplekse stålkonstruksjoner, hjelper vi deg – fra konstruksjon og beregning til innkjøp, produksjon, transport og montering.

Bedriftsbrosjyre

Last ned.pdf

Kontaktpersoner:

powered by Typeform

One-stop shop!

Nordic Steel Construction sine ansatte har bred og lang erfaring. Vi har som ambisjon å levere arbeid av slik en kvalitet at vi blir en foretrukken samarbeidspartner over hele landet. 

Vi jobber systematisk for å sikre kundene en kvalitetsleverandør som virkelig ivaretar alle gjeldende krav.

Checklist-button

Arbeid utført iht. offentlige og kundespesifikke krav

Checklist-button

Egne montørteam med egne servicebiler

Checklist-button

Egen teknisk avdeling

Checklist-button

Komplett totalleverandør

Checklist-button

Stabilitet og forutsigbarhet

Checklist-button

Sentrale godkjenninger, standarder og sertifiseringer

Noe av det vi har tatt del i

Nyheter
mathias

Kleppe skule

På Klepp får barneskolen et helt nytt tilbygg med et stort, flott amfi. Nordic Steel Construction har satt opp stålkonstruksjonen. Nå pågår arbeid på taket.

Les mer »