Fasaden på et bygg skal vare lenge

Fasade

Vi produserer og monterer alle typer fasader. Fasaden på et bygg skal vare lenge. Vi har lang erfaring og alle godkjenningene du trenger, for at du skal få den riktige fasaden til ditt bygg.

fasade

Fasade

Vi har i en årrekke leveret alle typer stålplatetak, sandwich-elementer og spesiallagede fasader. Med en solid egenproduksjon hos vårt morselskap Nordic Steel AS er vi i stand til å levere konkurransedyktig norskprodusert kvalitet til ditt prosjekt! 

Jernaldergården

Vi er en effektiv og
løsningsorientert partner

Byggets fasade er dets ansikt, og på grunn av byggets levetid skal dette vare ganske lenge. Da er det viktig å finne riktig material og uttrykk til fasaden. Sammen finner vi de beste og mest kostnadsbesparende løsningene for deg som kunde.

Bedriftsbrosjyre

Last ned.pdf

Kontaktpersoner:

powered by Typeform

One-stop shop!

Nordic Steel Construction sine ansatte har bred og lang erfaring. Vi har som ambisjon å levere arbeid av slik en kvalitet at vi blir en foretrukken samarbeidspartner over hele landet. 

Vi jobber systematisk for å sikre kundene en kvalitetsleverandør som virkelig ivaretar alle gjeldende krav.

Checklist-button

Arbeid utført iht. offentlige og kundespesifikke krav

Checklist-button

Egne montørteam med egne servicebiler

Checklist-button

Egen teknisk avdeling

Checklist-button

Komplett totalleverandør

Checklist-button

Stabilitet og forutsigbarhet

Checklist-button

Sentrale godkjenninger, standarder og sertifiseringer

Noe av det vi har tatt del i

Nyheter
mathias

Kleppe skule

På Klepp får barneskolen et helt nytt tilbygg med et stort, flott amfi. Nordic Steel Construction har satt opp stålkonstruksjonen. Nå pågår arbeid på taket.

Les mer »
Sandfærhus Parkering
Nyheter
Kjersti Sandvik Bernt

Sandfærhus Parkering

Like ved Trondheim lufthavn Værnes står et helt nytt parkeringshus med plass til 770 biler. Nordic Steel Construction har montert takkonstruksjonen på bygget. SV Betong

Les mer »
Nyheter
mathias

Nye Sola kirke

Nordic Steel Construction har nylig ferdigstilt arbeidet på nye Sola kirke.  Et fantastisk kirkebygg står nå ferdig i Sola kommune. Nordic Steel Construction har reist

Les mer »