Alle sentrale godkjenninger

Stålbygg

Nordic Steel Construction AS har avtaler med leverandører av materialer som er tilpasset fremtidens krav og nordiske forhold. Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og gir oss muligheten til å sikre deg som kunde en trygg og konkurransedyktig leveranse.

Stålbygg

Nordic Steel Construction sine ansatte har i en årrekke levert komplette bygg, alt fra kontorbygg, parkeringshus, til lagerbygg. Nordic Steel Construction spesialiserer seg på alle typer stålbygg. Herunder nesten alle typer industribygg, lagerlokaler, supermarkeder, hagesenter, idrettshaller med mer. Vi har bred erfaring både med prosjektering og produksjon. Du skal ha tillit til at vi leverer som avtalt i henhold til alle gjeldende krav. 

prosjekter

Stålbygg egnet for nordiske forhold

Nordic Steel Construction leverer bærende stålkonstruksjoner, ofte i kombinasjon med vegger kledd i sandwichpanel, noe som gir betydelige reduksjoner i byggetid og kostnader. Våre strenge krav til materialkvalitet og montering sikrer at ditt nye bygg tåler stor snøbelastning, kraftige vinder og korrosive miljøer. Med veldig stor fleksibilitet i utformingen, sikrer vi god arkitektonisk tilpasning til både terreng og omkringliggende bygninger.

Bedriftsbrosjyre

Last ned.pdf

Kontaktpersoner:

powered by Typeform

One-stop shop!

Nordic Steel Construction sine ansatte har bred og lang erfaring. Vi har som ambisjon å levere arbeid av slik en kvalitet at vi blir en foretrukken samarbeidspartner over hele landet. 

Vi jobber systematisk for å sikre kundene en kvalitetsleverandør som virkelig ivaretar alle gjeldende krav.

Checklist-button

Arbeid utført iht. offentlige og kundespesifikke krav

Checklist-button

Egne montørteam med egne servicebiler

Checklist-button

Egen teknisk avdeling

Checklist-button

Komplett totalleverandør

Checklist-button

Stabilitet og forutsigbarhet

Checklist-button

Sentrale godkjenninger, standarder og sertifiseringer

Noe av det vi har tatt del i

Nyheter
mathias

Kleppe skule

På Klepp får barneskolen et helt nytt tilbygg med et stort, flott amfi. Nordic Steel Construction har satt opp stålkonstruksjonen. Nå pågår arbeid på taket.

Les mer »