);
xavier-teo-492427-unsplash

VÅRT TEAM

Vi skal være våre kunders førstevalg ved å være den leverandøren som best kjenner, forstår og løser deres behov.  Dertil skal vi yte den faglig beste og mest personlige servicen. Du kan gjerne ringe vårt sentralbord på +47 46 90 00 00 og du vil bli satt over til den du trenger å snakke med. Eller prøv vår forespørsel-mal ved å klikke på knappen under.

Nordic Steel Construction er bestående av et team som har over 20 år i bransjen hver. Med alle sentrale godkjenninger og egen produksjon er vi i stand til å tilby etter dine behov og preferanser.

Knut Jørgensen

Daglig leder

Knut Jørgensen er en stødig og pålitelig figur og har flere tiår med erfaring som daglig leder. Knut gikk inn i Nordic Steel Construction som daglig leder i desember 2017.

+47 97 97 01 40

knut@nordicsteel.no

pål jørgensen

Pål Jacobsen

Prosjektleder

Pål Jacobsen er en av regionens flinkeste prosjektledere innen entreprenørbransjen. Pål er headhuntet fra et meritert selskap i Rogaland-området. 

+47 48 02 51 26

paal@nordicsteel.no

Roar Håvardsen

DRIFTSLEDER

Roar Håvardsen har jobbet en mannsalder i en rekke stålentreprenør-selskaper. Roar jobber for tiden som driftsleder i Nordic Steel Construction og har en umiskjennelig kunnskap til faget.

+47 90 17 77 36

roar@nordicsteel.no

ROBERT GUNVALDSEN

PROSJEKTLEDER

Robert Gunvaldsen har lang fartstid i bransjen og utallige år på ryggen og vet hva som kreves. Hans unike erfaring er med på å løfte selskapet til nye høyder.

+47 46 65 00 20

robert@nordicsteel.no

powered by Typeform
Lukk meny