Fasaden på et bygg skal vare lenge.

Fasaden på et bygg er kanskje det første du legger merke til. Den spiller en betydelig rolle som værbeskyttelse for konstruksjonen innenfor og er viktig for byggets visuelle uttrykk.  Siden den også skal vare lenge, er det viktig at du velger en fasade i riktige materialer til ditt bygg.

Vi produserer og monterer alle typer fasader. Vi har i en årrekke levert alle typer stålplatetak, sandwich-elementer og spesiallagede fasader. Med en solid egenproduksjon hos vårt søsterselskap Nordic Steel AS er vi i stand til å levere konkurransedyktig og norskprodusert kvalitet til ditt prosjekt.

En effektiv og løsningsorientert partner.

Vi bytter gjerne ut fasaden på et eksisterende bygg eller setter opp fasaden på et helt nytt bygg. Det viktigste er at vi kan hjelpe deg til å skape en varig fasade, i akkurat det uttrykket du ønsker. Sammen finner vi de beste og mest kostnadseffektive løsningene for deg som kunde.

Vi har høyt fokus på kompetanse og sertifiseringer. Vi har alle nødvendige sentrale godkjenninger samt dyktige medarbeidere som sikrer effektiv prosjekthåndtering, kostnadseffektive løsninger og høy kvalitet.Prosjekter vi har utført.

Nysgjerrig på hva vi kan levere? Send oss en forespørsel og få et tilbud.

Vi vil besvare henvendelsen din så fort vi kan. Har du behov for rask hjelp, anbefaler vi deg å kontakte oss på telefon uavhengig av åpningstider.
Mathias Hult
Head of Marketing
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong.