Hjem

En foretrukken stålentreprenør

Hvem vi er.

Nordic Steel Construction er en betydelig aktør innen stålkonstruksjoner, stålbygg og montasjearbeid. Vi er en seriøs og pålitelig aktør som blir brukt av alle de store totalentreprenørene. Montørene våre er fagfolk med lang erfaring og kompetanse.

Oppdragene våre kommer fra hele landet, på alt innen nybygg, ombygginger, fasader og tak.

Alle sentrale godkjenninger

Vi kan være med på alle typer prosjekter, i alle størrelser. Sjekk våre sertifiseringer og godkjenninger.

Godkjent i klasse EXC4
Leverer på alle gjeldende krav
Sentralt godkjent foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven

En del av Nordic Steel Group.

Nordic Steel Group er navnet på hele konsernet, som består av stålsenteret Nordic Steel og stål- og montasjeselskapet Nordic Steel Construction.

Nordic Steel har siden oppstarten i 1998 posisjonert seg som et av Norges mest seriøse stålsenter innenfor avansert platebearbeiding, sertifisert sveis og montasje. Dette er en posisjon vi er veldig stolte av. Vi leverer mekanisk produksjon og prosjektledelse av høy kvalitet til kunder i alle bransjer.

Nordic Steel Group har en lang referanseliste fra flere av de store aktørene innen bygg og anlegg, olje og gass, akvakultur og maritim næring, HVAC, samferdsel og infrastruktur, og diverse annen industri.

Vi har gode samarbeidspartnere innenfor alle fag, noe som gjør oss til en komplett leverandør for våre kunder. Bedriften har sertifiseringene som skal til for å levere på de mest komplekse og krevende prosjektene til kunder i alle bransjer.

Miljøkrav og seriøst arbeidsliv.

Vi leverer på alle bestemmelser i Oslomodellen og støtter kampen for et seriøst og ansvarlig arbeidsliv. En god HMS-kultur er viktig for en bærekraftig utvikling i bransjen.

Sikkerhet, arbeidsmiljø og helse er førsteprioritet
Fagarbeidere, ordnede lønns- og arbeidsforhold
Grønt stål (EPD)

Din foretrukne stålentreprenør.

Høy kvalitet på leveransene og svært gode samarbeidsevner er tilbakemeldinger vi ofte får fra samarbeidspartnerne våre. Vår ambisjon er å være en foretrukket kvalitetsleverandør over hele landet.

Vi holder til i store, nye lokaler på Bryne i Time kommune, bare 30 minutter fra Stavanger. Våre montørteam har egne servicebiler og vi er med på prosjekter i hele Norge.

Fagfolk med høy kompetanse og lang erfaring
Vi tar både stål og tak - sparer deg for arbeid
Høy kvalitet i alle ledd

Vil du bli en av oss?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk som vil litt mer enn alle andre. Treffer dette deg? Send inn en søknad da vel. :)

Se alle utlysninger
Bryne, Rogaland
RIB/Prosjektleder/Kalkulatør
Søk
Rogaland, Bryne
Montører
Søk
Bryne, Rogaland
Prosjektleder bygg- og anlegg
Søk

Få et tilbud på prosjektet ditt.

Forespørsel