Våre tjenester

Vi tilbyr høy servicegrad, med dybdekunnskap innen stålkonstruksjoner. Vi er sertifisert leverandør av komplette stålbygg, fasader og bærende stålkonstruksjoner.

Nordic Steel Construction sine ansatte har i en årrekke levert komplette stålbygg. Alt fra kontorbygg, parkeringshus, til lagerbygg og annet.

Nordic Steel Construction spesialiserer seg på alle typer stålkonstruksjoner. Dette inkluderer industribygg, lagerlokaler, supermarkeder, hagesenter, idrettshaller og annet. Vi har bred erfaring både med prosjektering og produksjon av stålkonstruksjoner, med sentrale godkjenninger.

Bruken av metall til fasader og inngangspartier skaper et elegant og eksklusivt uttrykk, samtidig som det reduserer behovet for vedlikehold. Vi leverer alle typer fasader fra egen fabrikk, samt sandwich-elementer og stålplatetak.

 

Vi tilbyr sertifisert taktekking av både større og mindre tak. Våre ansatte har drevet med taktekking i over 20 år og vet hva som kreves for å sikre skikkelig utførelse og tette bygg. Våre taktekkere innehar bred kompetanse og ekspertise med tekking av eksponerte tak og membraner, både på nybygg og ombyggingsprosjekter.

Med erfaring kan vi bidra til at løsninger som velges blir kostnadsbesparende og varige. Våre ansatte har lang erfaring innen faget og kommer gjerne tidlig inn i prosjektet for å finne de beste løsningene sammen med deg som kunde.

Nordic Steel Construction utfører montasje av både stålkonstruksjoner, stålbygg og fasader. Med lang fartstid i bransjen er våre flinke montører klare for oppdrag hvor som helst i landet.