HjemProsjekter

Gangbro over Alnaelva

Den er over 17 meter lang og har blitt produsert og montert i et stykke. Gangbroen over Alnaelva er en komplett leveranse med stålarbeid og montasje.

- Stålentreprenøren Nordic Steel Construction fikk oppdraget med montasje av broen, som er komplett produsert hos stålsenteretette er et prosjekt som passer oss veldig godt. Vi leverer komplette stålleveranser til kundene, forklarer Aleksander Lundeland, prosjektleder i Nordic Steel Construction.

Stålbroen er produsert og montert for AF Gruppen, på oppdrag for Oslo kommune. Turområdet langs Alnaelva har blitt oppgradert, og broen ligger på turstien mellom Furuset og Oslo.

- Samarbeidet har vært utmerket. Det har vært god planlegging helt fra start av og til slutt en flott og presis leveranse fra Nordic Steel Construction, sier Njål Bakkeberg, prosjektleder i AF Byggfornyelse.

Et vellykket samarbeid. Fra venstre: Njål Bakkeberg i AF Gruppen, Per Lillemoen i Gast Entreprenør og Torjus Ulsaker i Nordic Steel Construction.
17,1 meter, 13 tonn

Stålbroen ble satt i produksjon hos Nordic Steel i januar. Den er produsert i karbonstål og sveiset sammen til et stykke. Broen er 17,1 meter lang og den veier nærmere 13 tonn.

- Etter at produksjonen var ferdig, ble broen overflatebehandlet i korrosjonsklasse C5, for å tåle et svært korrosivt miljø langs Alnaelva i Oslo, forteller Lundeland.

Samarbeidet fungerer

Broen ble kjørt med spesialtransport fra Bryne til Oslo. Der stod Nordic Steel Construction klar for montasje, og alt fungerte så bra at montasjen ble utført på kun noen få timer.

- God planlegging og godt forarbeid gjorde at oppdraget med å montere broen over elven gikk svært godt, sier Lundeland.

Torjus Ulsaker er leder for Nordic Steel Constructions avdeling i Oslo. Han understreker styrken som Nordic Steel og Nordic Steel Construction har sammen i de to selskapene.

- Det gjør at vi kan levere enda bedre til kundene. Vi kan levere alt innen stålbearbeiding og kan utføre montasjen til slutt. For kundene bidrar vi til å finne løsninger, skreddersydd til hvert prosjekt.

- Samarbeidet har vært utmerket. Det har vært god planlegging helt fra start av og til slutt en flott og presis leveranse fra Nordic Steel Construction.

Njål Bakkeberg, AF Gruppen

Andre prosjekter vi har utført.

Båstad idrettslag
Trøgstad Sparebank Is-Arena
Trøgstad Sparebank Is-Arena
Les saken
Dronning Eufemias gate 14 - Deloitte
Deloitte Dronning Eufemias gate
Les saken

Meld deg på vårt nyhetsbrev