HjemProsjekter

Nordic Steel Group bygg

Nytt bygg for Nordic Steel Group på Bryne

Nordic Steel Construction flyttet i slutten av 2019 inn på Håland Industriområde på Bryne. Foto: Nordic Steel AS

I desember 2019 var det nye bygget for Nordic Steel Group klart på Håland Industriområde på Bryne. Bygget er en satsing på fremtiden, en investering i folkene som jobber her og Jæren som region.

Bygget er konstruert med ansatte og kunder i fokus. Vi bygger for å legge til rette for en arbeidsplass der ansatte skal trives og ha muligheter for utvikling.

Gjennom mange år har Nordic Steel jobbet for å redusere kostnader og effektivisere produksjonen. Det nye bygget er tilpasset det behovet Nordic Steel har for å fortsatt levere kvalitet til en gunstig pris.

stålbygg

Kan ta store jobber

I bygget er det lagt til rette for en større sveiseavdeling, som vil ha større kapasitet, er mer strømlinjeformet og som resultat kan ta større og mer komplekse jobber. Produksjonen og planløsninger gjør mer effektiv produksjon mulig.

Bygget får to 20 tonns-traverskraner som klarer tunge løft. I tillegg gjør større porter at vi kan ta på oss større og mer komplekse jobber enn før.

Bygget for en effektiv fremtid

Det viktigste i planleggingen av nytt bygg var å effektivisere tidskrevende prosesser så mye som mulig. Gjennom kartlegging av arbeidsprosesser kunne vi finne ut hvilke operasjoner som kunne forbedres. Da skreddersydde vi planløsning og plassering av maskiner etter dette. Denne metodikken ble brukt i nesten hvert eneste steg av planleggingen.

Vi har utformet bygget slik at produksjonen enkelt kan tilpasses den produksjonen som kreves av hver enkelt kunde. Dette gir store tilpasningsmuligheter som gagner deg som kunde med lavere kostnadsdrivere. Også gjennom flytteprosessen hadde produksjonen en høy oppetid.

Både sveiseavdelingen, knekkemaskinene og laserskjæreren skal ha en oppetid som er så høy som mulig.

– Vi holdt produksjonsnivået på et så normalt nivå som mulig gjennom prosessen, dette gjorde vi ved å flytte del for del, og avdeling for avdeling, for ikke å stoppe produksjonen og for å opprettholde leveringspresisjonen, sier daglig leder i Nordic Steel, Børre Lobekk.

Fakta

Adresse: Langmyra 6, Bryne

Størrelse: ca. 7500 m2

Ferdigstillelse: Desember 2019

Byggherre: Håland Næringspark AS

Tomteflate: 10500 m2

Andre prosjekter vi har utført.

Meld deg på vårt nyhetsbrev