);

Ombygg, påbygg og rehabilitering

Endring av byggemasse?

Vi kan tilby ombygg, påbygg og rehabilitering av bygg i alle størrelser. Utvidelse av eksisterende bygningsmasse, rehabilitering av næringslokaler, nye fasader, endring av produksjonshaller, halvtak, og balkonger m.m. Med sertifisert egenproduksjon, egen teknisk avdeling og erfaring kan vi bidra til at løsningene som velges blir kostnadsbesparende og varige.

stålbygg

Ombygg, påbygg og rehabilitering

Vi kan tilby ombygg, påbygg og rehabilitering av bygg i alle størrelser. Utvidelse av eksisterende bygningsmasse, rehabilitering av næringslokaler, nye fasader, endring av produksjonshaller, halvtak, og balkonger m.m. 

Endring av eksisterende byggemasse?

Med sertifisert egenproduksjon, egen teknisk avdeling og erfaring kan vi bidra til at løsningene som velges blir kostnadsbesparende og varige. Våre ansatte har lang erfaring innen faget og kommer gjerne inn tidlig i prosjektet for å finne de beste løsningene sammen med deg som kunde. 

Nordic Steel Construction er din komplette samarbeidspartner for alt innen stålbygg, med spisskompetanse og kapasitet til å påta seg alt fra prosjektering til byggeledelse og oppføring. Ved å velge Nordic Steel Construction som samarbeidspartner for ditt nye stålbygg oppnår du:

  • Optimaliserte prosesser og løsninger
  • Effektiv, funksjonell og kostnadsbesparende konstruksjon
  • Fokus på estetisk utforming
  • Maksimal arealutnyttelse
  • Høyt fokus på HMS og kvalitet
  • Miljøvennlig materialvalg og materialbruk
  • Kjapp og effektiv montasje

Nordic Steel Construction har høyt fokus på kompetanse og sertifiseringer. Bedriften innehar alle nødvendige sentrale godkjenninger samt dyktige medarbeidere som sikrer effektiv prosjekthåndtering, kostnadseffektive løsninger og høy kvalitet.

• Utførelse av Montering av bærende metall- eller betongkonstruksjoner i tiltaksklasse 3

• Utførelse av Taktekkingsarbeid i tiltaksklasse 3

Som en del av Nordic Steel Group har vi også egen produksjon som er sertifisert ihht. NS-EN ISO 3834-2, NS-EN 1090-2, NS-EN ISO 9001:2015 med dyktige sveiseingeniører og prosjektledere som kan ta på seg nesten hva som helst. 

HVAC-brosjyre

Last ned.pdf

Bedriftsbrosjyre

Last ned.pdf

Kontaktpersoner:

powered by Typeform