Ombygg, påbygg og rehabilitering

Endring av byggemasse?

Vi bygger om, bygger på og rehabiliterer bygg i alle størrelser. Utvidelse av eksisterende bygningsmasse, rehabilitering av næringslokaler, nye fasader og endring av produksjonshaller er bare noe av arbeidet vi utfører på daglig basis.

stålkonstruksjon

Ombygg, påbygg og rehabilitering

Vi er spesialister på ombygging, påbygging og rehabilitering av bygg i alle størrelser. Vi utvider eksisterende bygningsmasse og bygger om. Størrelse og kompleksitet skremmer ikke oss.

Endring av eksisterende byggemasse?

Med sertifisert egenproduksjon, egen teknisk avdeling og erfaring kan vi bidra til at løsningene som velges blir kostnadsbesparende og varige. Våre ansatte har lang erfaring innen faget og kommer gjerne inn tidlig i prosjektet for å finne de beste løsningene sammen med deg som kunde. 

Bedriftsbrosjyre

Last ned.pdf

Kontaktpersoner:

powered by Typeform

One-stop shop!

Nordic Steel Construction sine ansatte har bred og lang erfaring. Vi har som ambisjon å levere arbeid av slik en kvalitet at vi blir en foretrukken samarbeidspartner over hele landet. 

Vi jobber systematisk for å sikre kundene en kvalitetsleverandør som virkelig ivaretar alle gjeldende krav.

Checklist-button

Arbeid utført iht. offentlige og kundespesifikke krav

Checklist-button

Egne montørteam med egne servicebiler

Checklist-button

Egen teknisk avdeling

Checklist-button

Komplett totalleverandør

Checklist-button

Stabilitet og forutsigbarhet

Checklist-button

Sentrale godkjenninger, standarder og sertifiseringer

Noe av det vi har tatt del i

Nyheter
mathias

Kleppe skule

På Klepp får barneskolen et helt nytt tilbygg med et stort, flott amfi. Nordic Steel Construction har satt opp stålkonstruksjonen. Nå pågår arbeid på taket.

Les mer »
Sandfærhus Parkering
Nyheter
Kjersti Sandvik Bernt

Sandfærhus Parkering

Like ved Trondheim lufthavn Værnes står et helt nytt parkeringshus med plass til 770 biler. Nordic Steel Construction har montert takkonstruksjonen på bygget. SV Betong

Les mer »
Nyheter
mathias

Nye Sola kirke

Nordic Steel Construction har nylig ferdigstilt arbeidet på nye Sola kirke.  Et fantastisk kirkebygg står nå ferdig i Sola kommune. Nordic Steel Construction har reist

Les mer »